04 травня 2024, субота

У Кропивницькому серед білого дня була стрілянина (ВІДЕО)

До редакції «Златополя», учора увечері, 30 вересня, зателефонували небайдужі містяни, які повідомили про велике скупчення правоохоронців біля приватного будинку на вулиці Вокзальній, навпроти автостанції №2. 
Свідки події розповіли нашому кореспондентові, який прибув на місце пригоди, що в приватному будинку пролунало, щонайменше три одиночні постріли. За викликом 102, першими на місце прибули патрульні поліцейські та швидка допомога. Згодом підтягнулись і інші підрозділи правоохоронних органів. Вони були оснащені бронежилетами та автоматами. Через деякий час, свідки побачили, як з двору вивили двох чоловіків скривавлених та перебинтованих. Їх шпиталізували
За не офіційною інформацією, інцидент стався через конфлікт між батьком та сином. Також у суперечці постраждав товариш сина. Власник садиби, начебто наніс ножові поранення опонентам. Очевидці стверджують, що таку картину за даною адресою лише в цьому році спостерігають вже  втретє. 
{youtube}v=rca3E7cedcU{/youtube}
Після 19:00 Оточення навколо будинку, правоохоронці зняли, проте власника садиби ніхто так і не побачив – з ним продовжували вести перемовини слідчі. 
Деталі історії, офіційні джерела поки не коментують.
У Кропивницькому серед білого дня була стрілянина (ВІДЕО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований