18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині 20-річний пияк побив свого “колегу”

Поліцейські з’ясовують обставини нанесення жителю області тілесних ушкоджень. У місті Новомиргород під час сварки, що виникла між двома місцевими мешканцями, один завдав іншому травм. За скоєне чоловіку може загрожувати відповідальність у вигляді позбавлення волі.
До відділення поліції надійшло повідомлення з районної лікарні про доставлення 50-річного потерпілого з тілесними ушкодженнями грудної клітини.
Поліцейські встановили, що за кілька днів до того місцевий житель розпивав алкогольні напої з 20-річним знайомим. Між ними виникла сварка, у результаті якої молодший побив старшого опонента руками та ногами.
Травмований чоловік звернувся за допомогою до лікувального закладу не одразу, а лише коли відчув погіршення стану здоров’я.
Попередньо інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.
Після отримання висновку медичних фахівців щодо ступеню тяжкості травм, завданих потерпілому, зловмиснику буде оголошено підозру у вчиненні злочину та обрано міру запобіжного заходу.
На момент пригоди чоловік відбував умовний термін покарання за скоєння крадіжки.
Сектор комунікації
поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині 20-річний пияк побив свого “колегу”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований