07 травня 2024, вівторок

На Кіровоградщині у результаті “розборок” хлопець потрапив до лікарні

За попередньою інформацією, під час конфлікту 28-річний житель Новгородківського району застосував до знайомого фізичну силу. Потерпілий упав та ударився головою. З тілесними ушкодженнями його було госпіталізовано до лікарні. Поліцейські проводять за цим фактом розслідування. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
До відділення поліції надійшло повідомлення від працівників медичного закладу про доставлення 29-річного чоловіка з травмами голови.
«На місце події прибула слідчо-оперативна група. Правоохоронці з’ясували, що напередодні ввечері громадянин на власному автомобілі разом із товаришем повертався додому. Неподалік домоволодіння у районному центрі їх, теж на авто, наздогнав знайомий, з яким раніше склались неприязні відносини. У салоні транспортного засобу опонента перебувало троє його приятелів.
Коли місцевий житель зупинив автомобіль та вийшов, інший водій підбіг до нього і, нічого не пояснюючи, вдарив кулаком в обличчя. Потім застосував до потерпілого прийом «кидок через себе». У результаті чоловік вдарився головою об асфальт та отримав ушкодження», – розповів начальник Новгородківського відділення поліції Володимир Кучер.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України, санкцією якого передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
 
На Кіровоградщині у результаті “розборок” хлопець потрапив до лікарні
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований