05 травня 2024, неділя

У Кропивницькому в приміщенні 3-го полку спецпризначення вибухнула граната: 1 людина загинула (ФОТО, ДОДАНО КОМЕНТАР)

Сьогодні, 31 жовтня, близько 12.00 в приміщенні 3-го полку спецпризначення, що у Кропивницькому, вибухнула бойова граната. За інформацією з наших джерел, у результаті вибуху 1 людина загинула, 3 поранені. Про це повідомляє Златопіль.
За нашою інформацією, вибух стався на 2 поверсі. У кімнаті, де стався вибух вибито вікна.
На місце трагедії виїздили голова Кіровоградської обласної ради Олександр Чорноіваненко та голова Кіровоградської ОДА Сергій Кузьменко.
За наявною у нас інформацією, усі постраждалі та загиблий – військовослужбовці.
Вибух стався в приміщенні Навчально-методичного центру цивільного захисту та безпеки життєдіяльності Кіровоградської області ДСНС України, що орендується 3-ім полком спецпризначення.
Як повідомив журналістам представник 3-го полку спецпризначення  т.в.о. заступника командира по роботі з особовим складом капітан Сергій Францишкевич, попередня версія трагедії – необережне поводження зі зброєю. Бійці готувалися до ротації в зону АТО.
Звідки у бійців граната – поки невідомо.
– Загиблий у минулому був бійцем 57-ї бригади, брав участь у бойових діях в зоні АТО. Імовірно, привіз звідти зброю. –  зазначив капітан.

Наразі стан поранених військовий називає важким. Серед постраждалих військовослужбовців немає офіцерів.

Імена загиблиго та постраждалих не розголошують, як і лікарню, де оперують бійців. За інформацією "Златополя", загиблий – уродженець Кіровоградщини. 

Фото – Златопіль

 

У Кропивницькому в приміщенні 3-го полку спецпризначення вибухнула граната: 1 людина загинула (ФОТО, ДОДАНО КОМЕНТАР)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований