26 квітня 2024, п’ятниця

Інспектор поліції з Кіровоградщини, затриманий на хабарі, сидітиме за гратами до суду

Інспектор Нацполіціі, затриманий на хабарі, до суду буде перебувати під вартою. Про це Златополю повідомили в військовій прокуратурі Кіровоградського гарнізону Південного регіону України.
За клопотанням військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України суд обрав запобіжний захід у вигляді утримання під вартою інспектору підрозділу Національної поліції Новоукраїнського району Кіровоградської області з можливістю внесення застави в розмірі понад 110 тис. грн.
Нагадаємо, в п'ятницю, 28 жовтня 2016 р військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону спільно з підрозділом СБ України Кіровоградської області нечистого на руку правоохоронця затримали при одержанні неправомірної вигоди.
Свої «послуги» за не складання адміністративного протоколу щодо громадянина, який імовірно керував скутером в стані алкогольного сп'яніння і не притягнення його до відповідальності, зазначений інспектор «оцінив» у 5 тис. грн. Крім того, запропонував водієві надалі не залучати його до відповідальності за вчинення аналогічних порушень.
Під час передачі частини з обумовленої суми хабара в розмірі 2 тис. грн інспектора на місці злочину затримали правоохоронці.
Військовою прокуратурою Кіровоградського гарнізону йому повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України.
Фото – ar.volyn.ua
 

Інспектор поліції з Кіровоградщини, затриманий на хабарі, сидітиме за гратами до суду
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований