17 травня 2024, п’ятниця

На Кіровоградщині сварка між двома друзями закінчилася поножовщиною

За попередньою інформацією, двоє жителів Бобринецького району під час застілля посварилися через мобільний телефон. Молодший із знайомих начебто запідозрив старшого у крадіжці. У результаті конфліктна ситуація закінчилася нанесенням тілесних ушкоджень опоненту. За цим фактом проводиться розслідування. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
31 жовтня ввечері до відділення поліції надійшло повідомлення з лікарні про доставлення 26-річного мешканця населеного пункту з ножовими пораненнями.
Поліцейські встановили, що двоє чоловіків розпивали алкоголь у помешканні знайомої. Перебуваючи у стані сп’яніння, один із односельців вирішив, що інший викрав у нього телефон. Це спровокувало сварку та бійку. Через деякий час засіб зв’язку знайшовся, після чого приятелі розійшлися по домівках.
«Згодом, ображений звинуваченнями знайомого, старший чоловік відшукав молодшого в домоволодінні іншої місцевої жительки, аби остаточно розставити всі крапки над «і». Під час чергової сварки опонент завдав кривднику кілька ударів ножем.
27-річного зловмисника поліцейські затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вирішується питання про оголошення йому підозри та обрання міри запобіжного заходу», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
фото з власного архіву "Златополя"
На Кіровоградщині сварка між двома друзями закінчилася поножовщиною
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований