01 жовтня 2024, вівторок

Поранений учасник АТО розповів подробиці нічної стрілянини у Кропивницькому

1 листопада близько опівночі біля нічного клубу «Velvet» у Кропивницькому відбулась стрілянина. Внаслідок події 26-річний хлопець загинув, а інший постраждалий наразі перебуває в лікарні. У стрілянині підозрюють 26-річного уродженця Вірменії Арсена Мартиросяна. Хлопець наразі перебуває у розшуку. Про це пише Златопіль з посиланням на Гречку.
Виданню вдалося поспілкуватися з учасником тих подій, бійцем 59-ї бригади, який отримав поранення внаслідок стрілянини та наразі перебуває у лікарні.
Боєць приїхав у відпустку із зони проведення антитерористичної операції.
«Відпочивали із друзями. Вирішили поїхати до боулінгу. Коли вийшли з закладу, почули крик дівчини. На перехресті було темно, друг одразу пішов на звуки та запитав у чоловіка, що він робить. Потім я побачив спалах від пострілу і одразу кинувся туди. Підбігши, хотів вибити зброю, однак через темряву я не побачив, що пістолет був опущений, а нападник одразу відреагував, вистреливши в мене. Потім він вистрелив мені ще в ногу, після чого я опинився на землі потім отримав ще постріл. Загалом три постріли . Вже потім я побачив, що друг теж лежить на підлозі. Нападник вскочив до автівки й втік. Далі нічого не пам’ятаю. Прийшов до тями вже в лікарні», – розповідає учасник АТО.
За словами лікаря, пацієнту вдало провели операцію. Наразі його стан стабільний, проводиться післяопераційна реабілітація.
Речник ГУ Національно поліціі в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко розповіла, що підозрюваний Арсен Мартиросян раніше потрапляв у поле зору правоохоронців.
«Раніше особа потрапляла в поле зору правоохоронних органів. У 2006 році за фактом умисного вбивства розслідувалася кримінальна справа , вона була направлена до суду. Тоді Мартиросяна визнали свідком. У 2014 та 2015 роках теж були кримінальні провадження за актом нанесення тілесних ушкоджень, справи розслідувані і направлені до суду. Остання подія сталася 1листопада на вулиці біля одного із розважальних закладів. Він мав конфлікт з іншими людьми, внаслідок чого потерпілі отримали тілесні ушкодження. Внаслідок пострілів зі зброї один з потерпілих помер у лікарні. За фактом відкрите кримінальне провадження. За попередньою інформацією зброя була не зареєстрована, це пістолет. Поки що ми казати нічого не можемо. Особу шукають по всій території країни», – прокоментувала Віталіна Бевзенко.
 
Поранений учасник АТО розповів подробиці нічної стрілянини у Кропивницькому
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований