05 травня 2024, неділя

В Олександрії у кареті “швидкої” померла пенсіонерка, яка намагалась наздогнати автобус

В Олександрії у суботу, 12 листопада, в кареті "швидкої допомоги" померла 68-річна пенсіонерка, яка перед цим сильно перевантажилась під час спроби наздогнати маршрутний автобус. Про це пише Златопіль з посиланням на Мою Олександрію.
Як розповіли свідки події, інцидент трапився на території 14-го (Радянського) мікрорайону. Близько 18:00 години жінка біля одної із зупинок громадського транспорту почала наздоганяти маршрутний автобус №83 "Залізничний вокзал – Войнівка", який вже почав свій рух. Громадяни у маршрутці помітили запізнілу пасажирку і повідомили про це водію, який одразу зупинив автобус, щоб її підібрати. На підході до маршрутного транспорту пенсіонерка впала на землю, проте сама підвелась і врешті-решт сіла в автобус, а вже через декілька зупинок, в районі колишнього цегляного заводу, їй стало зле і вона попросила терміново викликати лікарів.
В автомобіль "швидкої допомоги", який оперативно прибув за викликом, жінка самостійно зайти вже не могла. Через декілька хвилин по дорозі в лікарню вона померла.
О 18:30 годині працівники медустанови повідомили про трагічний випадок правоохоронцям, поінформувала інспектор Олександрійського відділу поліції Оксана Михно. Причини смерті і подробиці події з'ясовуються в рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 115 ККУ "Умисне вбивство", як передбачено у таких випадках.
фото з власного архіву "Златополя"
В Олександрії у кареті “швидкої” померла пенсіонерка, яка намагалась наздогнати автобус
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований