05 травня 2024, неділя

В Олександрії з помешкань вкрали золото, техніку та семимісячне козеня

В Олександрії не припиняються випадки крадіжок з квартир, приватних домоволодінь, гаражів та інших господарських приміщень, в яких громадяни сподіваються зберегти в цілості своє майно. Про це з посиланням на власні джерела пишуть "Олександрійські новини". Повідомляє Златопіль.
Так, у п’ятницю, 11 листопада, чималих збитків від діяльності крадіїв зазнали власники квартири багатоповерхівки по вулиці Івана Чиркіна (20 років Жовтня). Вранці того дня, в період з 10:30 до 11:30 години, зловмисники шляхом підбору ключа до вхідних дверей проникли всередину помешкання, де заволоділи ноутбуком марки "Asus" та чималою кількістю золотих прикрас, а саме 5-ма жіночими і 1-ю чоловічою каблучками вагою по 3 грами кожна, а також  3-ма золотими ланцюжками загальною вагою понад 20 грам.
Інший зухвалий злочин стався в ніч на неділю, 13 листопада. Злодії шляхом пошкодження нескладного запираючого механізму проникли до господарської будівлі домоволодіння по вулиці Східній (Ленінградській), що навпроти парку Будівельників, і викрали домашню худобу – семимісячного цапа.
Наступної доби, в ніч на понеділок, 14 листопада, крадії пошкодили вікно і проникли до гаража, розташованого на території приватного домоволодіння по вулиці Святомиколаївській (Пролетарській), звідки поцупили електродвигун, компресометр та деякі запчастини до автомобіля "Волга".
Всі зазначені події кваліфікують за ч. 3 ст. 185 КК України "Крадіжка з проникненням". Тривають перевірки.
фото з власного архіву "Златополя"
В Олександрії з помешкань вкрали золото, техніку та семимісячне козеня
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований