04 травня 2024, субота

На Кіровоградщині жінка убила свого співмешканця і збрехала поліції

Працівники поліції з’ясовують обставини отримання жителем області смертельних тілесних ушкоджень. За попередніми даними, під час сварки 58-річна жителька Благовіщенського району завдала травм співмешканцю, які призвели до його смерті. Аби приховати скоєне, жінка повідомила поліцейським, що кілька днів її не було вдома, а потім у будинку вона виявила чоловіка без ознак життя. 
Про це Златополю повідомили в секторі комунікації поліції Кіровоградської області.
Втім працівники поліції встановили причетність громадянки до кримінального правопорушення. За вчинене особі може загрожувати покарання – до 10 років позбавлення волі.
До відділення поліції повідомлення про подію надійшло від жителів населеного пункту, яким жінка розповіла про «страшну знахідку».
На місці поліцейські виявили 52-річного чоловіка з травмами голови, тіло якого було направлено на проведення судово-медичної експертизи.
За версією співмешканки потерпілого, за кілька днів до того між цивільним подружжям виникла сварка, внаслідок якої вона пішла жити до сусідів, а коли повернулася, то знайшла чоловіка вже мертвим.
«У ході проведення подальших слідчих дій поліцейські встановили, що насправді під час конфлікту жінка завдала співмешканцю удару по голові спочатку обухом, а потім дерев’яним топорищем. Знаряддя злочину вилучено, вирішується питання щодо оголошення особі підозри», – розповів начальник Благовіщенського відділення поліції Ігор Яковлєв.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Ілюстрація – ogo.ua
 

На Кіровоградщині жінка убила свого співмешканця і збрехала поліції
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований