18 травня 2024, субота

На Кіровоградщині чоловік до смерті забив свою немічну родичку

На Кіровоградщині поліцейські з’ясовують обставини побиття 62-річної жінки родичем, що призвело до її смерті. Прикутій до ліжка через хворобу потерпілій нетверезий чоловік завдав тілесних ушкоджень кулаками лише за те, що вона самостійно не могла себе «обходити». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді 10 річного тюремного строку.
Про це пише Златопіль із посиланням на сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
До Голованівського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у власному домоволодінні померла 62-річна жінка. На місце пригоди виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду тіла небіжчиці було виявлено численні садна та сліди від побоїв. Однак причиною смерті, за висновками судово-медичних експертів, стали переломи та ушкодження внутрішніх органів.
«Як встановили поліцейські, причетним до страждань прикутої до ліжка жінки, виявився її 37-річний родич. Чоловік, який ніде не працював, жив за рахунок пенсії потерпілої і не рідко зловживав алкоголем.
Увечері, коли сталася трагедія, зловмисник повернувся додому та застав «підопічну» в забрудненому ліжку. Це і стало причиною жорстокого побиття. Лише по обіді наступного дня, з’ясувалося, що жінка більше не подає ознак життя», – розповів начальник Голованівського відділу поліції Олександр Головань.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України «Умисне тяжке тілесне ушкодження». За ці дії підозрюваному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.
Фото надано сектором комунікації поліції Кіровоградської області
 

На Кіровоградщині чоловік до смерті забив свою немічну родичку
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований