18 травня 2024, субота

У Кропивницькому намагалися обікрасти школу

У Кропивницькому нарядом поліції охорони попереджено крадіжку техніки зі школи. Завдяки спрацюванню сигналізації, встановленої в одному з навчальних закладів у центрі міста, та прибуттю на місце поліцейських, злодію не вдалося викрасти телевізор.
Про це пише Златопіль із посиланням на управління поліції охорони в Кіровоградській області.
Наряд поліції охорони виїхав за викликом напередодні близько 5-ї години ранку. У холі школи до поліцейських звернувся охоронник, який розповів, що в одному з класів почув шум, після чого терміново натиснув «тривожну кнопку».
Поліцейські здійснили обстеження приміщень. В одному з них виявили відкрите вікно та пошкоджене кріплення телевізора. Наряд також невідкладно здійснив відпрацювання і прилеглої до школи території. Як з’ясувалося, сполоханий приїздом працівників поліції крадій зник.
Представник адміністрації навчального закладу, що прибув на місце, повідомив, що всі цінні предмети в класі є в наявності, та висловив вдячність працівникам групи затримання за оперативне реагування на спрацювання сигналізації.
Загалом під технічною охороною поліції охорони в області знаходиться 82 навчальних заклади, з яких 47 – у місті Кропивницький.
Ілюстрація – transkarpatia.net
 

У Кропивницькому намагалися обікрасти школу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований