03 травня 2024, п’ятниця

Екс-заступника начальника ДАІ Кіровоградщини шпиталізовано

Сергій Запорожець, екс-керівник ДАІ Кіровоградщини, а нині в.о. обов'язки начальника Управління поліції охорони Полтавської області, якого вчора, 27 листопада, протягом кількох голин патрульні поліцейські намагались доправити до наркодиспансеру для проходження аналізу на стан алкогольного сп'яніння, так і не дістався цього медичного закладу. Про це пише Златопіль з посиланням на Гречку.
Сергій Ткаченко, лейтенант патрульної поліції Кропивницького розповів про вранішню історію з екс-працівником ДАІ:
Свідок подій підтвердила, що автомобіль перебував серед дороги і працівники поліції тривалий час намагались достукатись до водія. Потім на вимогу правоохоронців він переїхав в інше місце. Хто був за кермом авта очевидець подій не бачила.
Сергій Запорожець спочатку заявив: "Я дійсно сів в автомобіль на вимогу працівника поліції і від'їхав сюди". За кілька хвилин чоловік заперечував сказане: "Я не тримався за кермо. Я сів в автомобіль і його завів. Прийшла моя жінка, сіла і від'їхала", – зазначив Запорожець. 
Сергій Запорожець розповів про своє місце роботи, поцікавився у правоохоронців як довго ті мають право обмежувати його пересування та вирушив до наркодиспансеру пішки.
38-річний чиновник протягом години подолав менше кілометра після чого відчув різке погіршенгя стану здоров'я. Сам чоловік запевняє, що його намагались силою змусити сісти до патрульного автомобіля, після чого у Запорожця почався головний біль.
Після довгих вмовлянь він погодився сходити до приймального відділення. Там Запорожцю зробили томограму і призначили ще кілька аналізів. Протягом всього часу він пив воду і ходив в туалет, між цим пересувався коридорами лікувального закладу в інвалідному візку.
Зрештою Сергія Запорожця шпиталізували, взявши в нього кров на аналіз, наразі його результати невідомі.
фото – Гречка
 

Екс-заступника начальника ДАІ Кіровоградщини шпиталізовано
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований