03 травня 2024, п’ятниця

Наряд поліції охорони в Кропивницькому спіймав злодія, який викрав більше 9 тисяч гривень

Ним виявився місцевий житель. Чоловік скоїв крадіжку грошей у відвідувача кафе. Прибувши за викликом, поліцейські розшукали зловмисника неподалік місця злочину. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Близько десятої години вечора наряд групи затримання поліції охорони здійснив виїзд на спрацювання тривожної кнопки до закладу відпочинку, розташованого на території одного з вокзалів.
У приміщенні кафе до поліцейських звернувся потерпілий та повідомив, що декілька хвилин тому з кишені його куртки було викрадено грошові кошти у розмірі більше ніж 9 тисяч гривень.
Працівники поліції охорони почали відпрацьовувати прилеглу територію. Неподалік від закладу помітили чоловіка, схожого за описом на ймовірного зловмисника.
На місце події було викликано слідчо-оперативну групу Кіровоградського відділу поліції. Під час поверхневого огляду у громадянина в рукаві кофти виявили викрадені кошти.
Злодієм виявився 35-річний місцевий житель, який вже притягувався до кримінальної відповідальності за грабіж. Попередньо дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального Кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до позбавлення волі на строк до 5 років.
фото з власного архіву
 
Наряд поліції охорони в Кропивницькому спіймав злодія, який викрав більше 9 тисяч гривень
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований