29 квітня 2024, понеділок

У Кропивницькому жінка встромила ніж коханцю в спину

У Кропивницькому 28-річна місцева жителька нанесла цивільному чоловіку кілька ударів ножем у спину. Потерпілий перебуває у лікарні. За вчинене кримінальне правопорушення підозрюваній може загрожувати до 8 років позбавлення волі. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Пригода сталася напередодні вихідних. До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення про сімейну сварку.
Правоохоронці відразу ж відреагували й виїхали на місце пригоди. У помешканні працівники поліції виявили 31-річного потерпілого з ножовими пораненнями та почали з’ясовувати обставини злочину.
Було встановлено, що пізно ввечері сп’янілий чоловік під час сварки почав бити цивільну дружину та її дитину. У розпалі конфлікту співмешканка схопила кухонного ножа і нанесла ним чоловікові декілька ударів у спину. Зрозумівши, що накоїла, жінка побігла до сусіда, звідки викликала карету швидкої медичної допомоги.
«Зловмисницю було викрито на місці злочину та доправлено до відділу поліції для дачі показів. Знаряддя злочину – ніж, який жінка викинула на подвір’я, правоохоронці вилучили та направили на дослідження, – повідомив керівник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Громадянці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 121 «Умисне тяжке тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від 5 до 8 років».
фото з власного архіву
 
У Кропивницькому жінка встромила ніж коханцю в спину
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований