29 квітня 2024, понеділок

На Кіровоградщині сільрада закупила в зиму дитячих майданчиків у чоловіка колишньої вчительки іноземних мов

Покровська сілька рада на початку зимового періоду вирішила закупити дитячих майданчиків. Звіт щодо укладення відповідного договору опубліковано на сайті електронної системи публічних закупівель "ProZorro", пише Златопіль з посиланням на сайт медіарозслідувань "Прозоро".
Згідно оприлюднених даних 9-го грудня між Покровською селищною радою та фізичною особою-підприємцем Сотір Русланом Дмитровичем було укладено договір на поставку трьох дитячих майданчтків загальною вартістю 89,99 тис. грн.. Договір такого змісту було розміщено на "ProZorro". При цьому підпис та печатка представників селищної ради на даному документі відсутні. Окрім того в договорі не вказана й інформація щодо строку його дії.  
Як повідомила нам у телефонній розмові Людмила Богданова, контакта особа Покровської сільради, наразі договір підписаний, однак проплати по ньому ще не здійснювались. Що ж до предмету договору, то мова йде про звичайні вуличні дитячі майданчики на котрих місцеві діти, судячи з уього, люблять гратись саме взимку.
За даними держреєстру та аналітичної платформи YouControl Руслан Сотір окрім діяльності як ФОП є власником ще двох фірм – ТОВ "Інноваційне підприємство Будкомплектсервіс" та ТОВ "Інноваційне підприємство теплоенергосервіс". Співвласницею даних підприємств є дружина підприємця Тетяна Сотір котра досить довгий час працювала вчителькою іноземних мов у загальноосвітній школі №34.
фото з власного архіву
 
На Кіровоградщині сільрада закупила в зиму дитячих майданчиків у чоловіка колишньої вчительки іноземних мов
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований