16 травня 2024, четвер

У Кропивницькому затримали викрадача мотицкла (ФОТО)

Працівники поліції затримали чоловіка, який незаконно заволодів транспортним засобом жителя Кропивницького. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області.
Зловмисником виявився 23-річний раніше судимий житель обласного центру. Молодик заволодів мотоциклом кропивничанина, спричинивши потерпілому матеріальну шкоду на суму 6 тисяч гривень. За скоєння кримінального правопорушення чоловікові загрожує до 8 років позбавлення волі.
До Кропивницького відділу поліції надійшло повідомлення від 65 – річного місцевого жителя про те, що у період з 18 на 19 грудня невідома особа незаконно заволоділа його мотоциклом. Ввечері чоловік зачинив двері сараю, в якому знаходився транспортний засіб, й пішов до будинку, а зранку наступного дня виявив, що він зник.
«Протягом доби правоохоронцям вдалося встановити особу зловмисника та затримати його, – повідомив т.в.о. начальника Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Нині вирішується питання про повідомлення йому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 Кримінального кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Мотоцикл потерпілого у розібраному стані працівники поліції вилучили».
Попередньо встановлено, що близько 17-ї години зловмисник зайшов на територію одного з приватних домоволодінь. Не довго думаючи, він вирішив здобути «легких грошей» й незаконно заволодіти транспортним засобом, який знаходився у сараї. Злодій підпер вхідні двері будинку дерев’яним брусом, потім пошкодив замок підсобного приміщення й викотив звідти мотоцикл. Чуже майно відразу ж продав за 320 гривень, а виручені кошти витратив на власні потреби.

Затриманий раніше вже потрапляв у поле зору правоохоронців й був неодноразово судимий за майнові злочини. Цього разу йому може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Фото надано сектором комунікації поліції Кіровоградської області.
 

У Кропивницькому затримали викрадача мотицкла (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований