16 травня 2024, четвер

На Кіровоградщині чоловік нарубав лісу на 14 тисяч і 3 роки тюрми (ФОТО)

Житель міста Знам’янка спиляв близько десятка акацій та ясенів, спричинивши матеріальні збитки на суму більше ніж на 14 тисяч гривень. За такі дії чоловікові загрожує до 3 років обмеження чи позбавлення волі, інформує Златопіль із посиланням на матеріали Знам'янського відділу поліції Кіровоградської області.
До Знам’янського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що в лісопосадці неподалік одного з сіл району невідомий спилює дерева. За вказаною адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група.
«Прибувши на місце пригоди, працівники поліції побачили чоловіка, який, використовуючи бензомоторну пилку, вчиняв незаконну порубку дерев та декілька вже спиляних великих дерев породи «Ясен» та «Акація», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.
Як пояснив 35-річний знам’янчанин правоохоронцям, дерева він збирався використовувати у власному господарстві.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження. Чоловікові повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст. 246 Кримінального кодексу України (Незаконна порубка лісу). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу, арешту на строк до шести місяців, або до 3 років обмеження чи позбавлення волі.
Фото надані сектором комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині чоловік нарубав лісу на 14 тисяч і 3 роки тюрми (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований