04 травня 2024, субота

В Олександрії знайшли мертвим 38-річного чоловіка, якого шукали три тижні

14 січня в Олександрії, що на Кіровоградщині, знайшли мертвим зниклого 38-річного Олександра Дацько. Інформацію виданню Моя Олександрія підтвердив керівник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
За його словами, в обідній час тіло знайшли в дачному будиночку в районі Бадини. Будиночок не мав надійних замків. Фактично, стояв з відкритим доступом. Явних ознак насильницької смерті візуально не виявили. Тіло направили на судово-медичну експертизу для з'ясування причин смерті. У морзі труп впізнали родичі, прокоментував Котига.
Батько зниклого чоловіка розповів Моїй Олександрії, що тіло знайшов господар дачі, який приїхав провідати ділянку. Сім'я і дачник між собою не знайомі. Попередньою причиною смерті, на думку батька, міг стати чадний газ і/або переохолодження.
"Поки розтину не було. Основна версія, що він прогрів будиночок і, швидше за все, отруївся чадним газом, а потім замерз. Слідів насильницької смерті немає", – сказав Сергій Дацько.
Олександр був єдиною дитиною у батьків. Чоловік мав власну сім'ю. Без чоловіка і батька залишилися дружина і 4-річна дочка.
Похорони пройдуть у вівторок, 17 січня, о 10:00 від будинку покійного на проспекті Соборному, 102, перший під'їзд.
Нагадаємо, Олександр Дацько пішов з роботи 21 грудня, з тих пір місце його перебування залишалося невідомим.
Фото – Моя Олександрія
В Олександрії знайшли мертвим 38-річного чоловіка, якого шукали три тижні
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований