15 травня 2024, середа

На Кіровоградщині сільрада звинувачує у шахрайстві фахівців Держгеокадастру (ДОПОВНЕНО)

Злинська сільська рада, що в Маловисківському районі Кіровоградської області, у заяві для прокуратури, СБУ, поліції та органів влади  повідомила про свої підозри у шахрайських діях  фахівців  Держгеокадастру у Маловисківському районі. Про це повідомляє кореспондент "Златополя" у Малій Висці, Кіровоградщина.
Так, у заяві, яку підписав сільський голова Злинки Олександр Недолужко, зокрема, говориться: 
«На основі цих  дій наказом Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області (Наказ №11-10869/14-16-СГ від 04.11.2016) було виділено в приватну власність земельні ділянки площею два гектари, які знаходяться на території Злинської сільської ради громадянам, які не є  жителями села Злинка. На ці ділянки виготовлено технічну документацію  на ФОП Шиманович Ростислав Анатолійович,  ліцензія Держкомзему України АГ №579110 від 07.10.2011 м.Кропивницький,  вул..Тімірязєва,75, к.21 тел.: 0669025952. Із  загального списку «липових власників» троє вже  спромоглися продати «свої» земельні наділи.
Всі ці дії посадових осіб було проведено в короткий термін, в той же час виділення земельних ділянок бійцям АТО, які проживають та зареєстровані на території Злинської сільської ради, не виділені під різними незаконними вимогами посадових осіб Державного агентства земельних  ресурсів України.
На документації про виділення земельних ділянок, їх законодавче оформлення ПОГОДЖЕННЯ  Злинської сільської  ради  ВІДСУТНЄ. (Наказ №328 від 15.102014 року «Про введення в дію рішень колегії Держземагентства від 14.10.2014 Державне агентство земельних ресурсів України)".
– Злинська сільська рада очікує перевірки вказаних дій посадовими особами, про що також повідомили у прокуратуру, службу безпеки, поліцію і керівництву району.- зазначив  сільський голова О. Недолужко
Цікаво, що сам ФОП Шиманович Ростислав Анатолійович на офіційному сайті Головного управління Держгеокадастру у Кіровоградській області значиться як один з суб’єктів, що мають ліцензію на виконання землевпорядних та землеоціночних робіт на території Кіровоградщини. Дана інформація підтверджується і на сайті Кіровоградської райдержадміністрації. Окрім того сайт uamaps.biz вказує Ростислава Шимановича як екс-керівника Кіровоградської регіональної філії державного підприємства «Центр державного земельного кадастру».
Ілюстрація – infomist.ck.ua
На Кіровоградщині сільрада звинувачує у шахрайстві фахівців Держгеокадастру (ДОПОВНЕНО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований