17 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: завдяки пильному помічнику дільничного, затримано крадія

Завдяки пильності помічника дільничного інспектора міліції крадія затримано «на гарячому». Про це Златополю повідомили в СЗГ УМВС У в Кіровоградській області з посиланням на Світловодський МВ УМВС України в Кіровоградській області.
Подія мала місце у Світловодському районі Кіровоградської області. Працівник міліції, помітив поряд з домоволодінням місцевих жителів невідомий транспортний засіб і речі біля нього. Одразу зорієнтувавшись у ситуації, правоохоронець затримав зловмисника на місці вчинення крадіжки. Особі загрожує до шести років позбавлення волі.
Як з’ясувалося, житель районного центру приїхав до одного з населених пунктів на автомобілі знайомого. У темну пору доби зупинився біля будинку, власників якого вдома не було.
Скориставшись цим, злодій проник до господарської будівлі, звідки викрав болгарку, електрозварювальний пристрій, пральний порошок, автомобільну мийку, переноску та водяний насос. Свою здобич чоловік майже завантажив до багажника автомобіля, але зникнути з місця непоміченим йому не вдалося.
У цей час вулицею проїжджав помічник дільничного інспектора міліції Світловодського міськвідділу Сергій Стеценко. Побачивши чужу машину з речами біля помешкання місцевих жителів, правоохоронець миттєво зрозумів, що відбувається. За кілька хвилин крадія було затримано. Ним виявився раніше судимий за подібні злочини 40-річний світловодчанин.
– Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 3 ст.185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України, повідомив начальник Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області Дмитро Ткачонок. – Чоловіку загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Проводиться розслідування.
Кіровоградщина: завдяки пильному помічнику дільничного, затримано крадія
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований