19 травня 2024, неділя

У Знам’янці чоловікові світить 8 років за бійку в кафе

Поліцейські встановили особу підозрюваного у нанесенні відвідувачу кафе тяжких тілесних ушкоджень. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Знам’янського відділу поліції Кіровоградської області.
Як з’ясувалося, пригода мала місце наприкінці грудня у місті Знам’янка. Про подію поліцейські отримали повідомлення, коли потерпілий вже у січні опинився у лікарні. У даний час підозрюваний дає покази слідчим.
«Попередньо встановлено, що під час сварки, яка виникла між двома відвідувачами кафе, один із них завдав іншому удару в обличчя. 21-річний потерпілий внаслідок отриманих тяжких тілесних ушкоджень звернувся за медичною допомогою до лікувального закладу. У результаті проведених оперативно-розшукових заходів поліцейські встановили особу підозрюваного. Ним виявився 30-річний місцевий житель», – розповів начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), триває. За скоєне зловмиснику може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Ілюстрація – ogo.ua
 

У Знам’янці чоловікові світить 8 років за бійку в кафе
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований