19 травня 2024, неділя

Винесені з будинків ялинки в Кропивницькому не вивозять разом зі сміттям

У дворах багатоповерхівок у Кропивницькому на контейнерних майданчиках після новорічних свят назбирались купи ялинок. З Водохреща, коли містяни почали масово виносити ялинки, викинуті дерева не вивозять, інформує Златопіль з посиланням на УНН-Центр.
Покинуті ялинки біля сміттєвих баків масово можна побачити, наприклад, у мікрорайоні Шкільному. Незважаючи на те, що відходи зі сміттєвих контейнерів вивозяться з територій багатоповерхівок регулярно, ялинки лишаються на майданчику.
Як пояснили кореспонденту УНН-Центр у ТОВ "Екостайл", яке займається вивезенням побутових відходів у населення, ялинки вважаються великогабаритними відходами, тож не можуть бути перевезені звичайними сміттєвозами.
"Ялинки вважаються негабаритними відходами, тобто такими, що перевищують стандартні розміри і не можуть бути поміщені в контейнер. Негабарит ми вивозимо по замовленню, за заявкою ЖЕО. Наразі до нас звернулась лише одна житлово-експлуатаційна організація", – розповів представник підприємства Андрій Коренчук.
Вивезення такого сміття вважається окремою послугою, яку оплачує ЖЕО після виконання заявки на вивезення сміття.
фото – УНН-Центр
Винесені з будинків ялинки в Кропивницькому не вивозять разом зі сміттям
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований