18 травня 2024, субота

Керівництво поліції Кіровоградщини покинуло зустріч з жителями скандального гуртожитку (ДОПОВНЕНО: ВІДЕО, ФОТО)

Сьогодні, 26 січня, у Кропивницькому мала відбутися зустріч керівника Нацполіції Кіровоградської області Серія Кондрашенка з мешканцями гуртожитку по пр. Університетському, 21, інформує Златопіль.
Скандал виник ще перед початком зустрічі, коли на неї пустили лише представників гуртожитку, у той час як близько двох десятків жителів гуртожитку потрапили на зустріч до Кондрашенка тільки після наполягання активістки Світлани Бондаренко. Однак, розмова не вийшла: активісти, намагаючись зрозуміти долю справи їхніх квартир, проданих в минулого року, почали звинувачувати поліцію у бездіяльності, у той час як поліцейські вказували активістам на те, що справа знаходиться не у їх компетенції.
Самих же активістів цікавили подробиці розслідування і (чи взагалі велося розслідування) стосовно продажу іх квартир та, власне, купівлі будівлі гуртожитку ПП "Вагран" в час, коли вже діяв мораторій на продаж гуртожитків. .
Керівництво поліції не змогло доступно пояснити активістам, що саме було зроблено у цьому напрямку, а більше вказувало на те, що це питання – не в їхній компетенції.
Через 4 хвилини словесної перепалки, зустріч покинув Сергій Кондрашенко, а ще через 5 хвилин, вказуючи на беззмістовність розмови – і решта поліцейських, серед яких і начальник слідчого управління Нацполіції в області.

Наразі активісти збираються "добиватися вирішення питання через Київ".
Фото та відео – Златопіль
Керівництво поліції Кіровоградщини покинуло зустріч з жителями скандального гуртожитку (ДОПОВНЕНО: ВІДЕО, ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований