11 травня 2024, субота

У Кропивницькому підприємець-перевізник погрожував журналісту через критичний пост у Facebook

У Кропивницькому 2 лютого під час телефонної розмови з журналістом інтернет-видання “Перша електронна газета” Дмитром Васильєвим власник та керівник підприємства-перевізника ПП “Автобаз-Кіровоград” Сергій Мачула вдався до погроз, коментуючи критичний пост журналіста у соцмережі Facebook. Про це йдеться у матеріалі “Першої електронної”, інформує Златопіль з посиланням на ІМІ.
Як пише видання, “Автобаз-Кіровоград”, за договором з міською радою Кропивницького, забезпечує перевезення пасажирів на 115 маршруті громадського транспорту. Саме невиконання умов договору, зокрема, порушення графіку руху та відсутність пасажирського транспорту на маршруті стало підставою звернення Дмитра Васильєва до власника та керівника приватного підприємства. Враховуючи, що після звернення ситуація на краще не змінилась, журналіст того ж вечора опублікував відповідний пост у Facebook.
“Через деякий час до мене перетелефонував Сергій Мачула та почав, з використанням нецензурної лексики, обурюватись та вдаватись до погроз. Після мого зауваження та прохання вести розмову адекватно Мачула взагалі заявив – “чуєш, шановний товариш журналіст, що ти там виписуєш у Фейсбуці бл*ть. …Завтра зустрінемось і я поведу себе нормально. Завтра прийду до тебе у гості”, – прокоментував ситуацію Дмитро Васильєв.  
До правоохоронців журналіст не звертався, однак наступного ж дня повідомив про інцидент начальнику Управління розвитку транспорту та зв’язку міської ради Кропивницького Олександру Вергуну та представнику ІМІ у Кіровоградській області.
фото – bk.ua
У Кропивницькому підприємець-перевізник погрожував журналісту через критичний пост у Facebook
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований