11 травня 2024, субота

У Кропивницькому працівники поліції викрили серійного крадія кабелю

Чоловік зрізав дроти між опорами повітряних ліній. Своїми діями завдав не лише матеріальних збитків підприємству, а й клопоту місцевим жителям, які залишилися без телефонного зв’язку. Працівникам поліції вдалося припинити злочинну діяльність особи. Про це Златополю повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Повідомлення про крадіжку кабелів телефонної мережі надійшло до Кропивницького відділу поліції від керівництва підприємства зв’язку.
«Правоохоронці викрили у низці злочинів 25-річного раніше судимого чоловіка. Вночі злодій за допомогою кусачок зрізав дроти, потім обпалював їх та продавав. Отримані кошти у сумі 4 тисяч гривень витратив на власні потреби. Загалом зловмисник викрав близько 900 метрів кабелю», – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 2 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, триває.
Злодію, який і раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, нині загрожує покарання у вигляді обмеження або позбавлення волі на строк до 5 років.
фото – kriminal.ua
У Кропивницькому працівники поліції викрили серійного крадія кабелю
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований