29 вересня 2024, неділя

На Кіровоградщині поліція затримала підозрюваних у незаконній вирубці лісу (ФОТО)

Поліцейські проводять розслідування за фактом незаконної порубки лісу. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області.
До Олександрійського районного відділення поліції надійшло повідомлення про те, що біля одного з сіл невідомі особи перевозять дрова. За попередньою інформацією, деревину було спиляно у кількох лісосмугах.
«Для з’ясування обставин події на місце прибула слідчо-оперативна група. Працівники поліції зупинили автомобіль під керуванням непрацюючого 23-річного олександрійця. Чоловік перевозив дрова (кругляк метрової довжини) породи дерева ясен без відповідної документації. У даний час встановлюється сума завданих збитків», – розповів начальник Олександрійського районного відділення поліції Олександр Кодак.

Інформація внесена до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 246 (незаконна порубка лісу) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до обмеження чи позбавлення волі на строк до 3 років. Розслідування триває.
Фото надано сектором комунікації поліції Кіровоградської області
 
 

На Кіровоградщині поліція затримала підозрюваних у незаконній вирубці лісу (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований