28 вересня 2024, субота

Розгляд справи прокурора-хабарника з Кіровоградщини затягується

Справу очільниці одного з відділів прокуратури Кіровоградської області Світлани Клюкіної, яку 13 січня 2016 року затримали на хабарі в 6800 доларів, досі не розглянули в суді. Не відбулося навіть підготовчого засідання, інформує Златопіль. 
Розгляд справи за №760/9925/16-к було заплановано ще на 1 липня (тоді мало пройти підготовче засідання), однак воно, як і всі наступні, було перенесено через неявку сторони захисту обвинуваченої через хворобу, а також неявки одного з суддів колегії. Справу розглядає Солом'янський райсуд Києва.
Нагадаємо, начальник відділу процесуального керівництва при провадженні досудового розслідування ОВС та за підтримання державного обвинувачення управління нагляду за додержанням законів у кримінальному провадженні прокуратури Кіровоградської області Наталія Клюкіна через посередника вимагала та одержала хабар у сумі 6800 доларів за відкликання апеляції у кримінальній справі. 

На "гарячому" Клюкіну затримали 13 січня слідчі ГПУ і співробітники СБУ. Крім того, детективами НАБУ було встановлено факт підробки і викрадення офіційних документів.
За даними активістів "Центральноукраїнського антикорупційного офісу", на даний момент Світлана Клюкіна намагається відновитися на посаді через суд.
Ілюстрації – kavyn.kr.ua та "Моя Олександрія"
 

Розгляд справи прокурора-хабарника з Кіровоградщини затягується
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований