29 вересня 2024, неділя

Працівники поліції затримали підозрюваних у розбійному нападі на жителя Кропивницького

Зловмисниками виявилися троє жителів обласного центру, 33, 34 та 20 років. Молодики проникли до квартири 31-річного кропивничанина, жорстоко побили його та, погрожуючи пістолетом, заволоділи майном потерпілого на суму майже 23 тисячі гривень. За вчинене особам загрожує до 12 років ув’язнення. Про це нам повідомили у прес-службі ГУНП в області.
Пригода сталася на вихідних. Близько 16-ї години зловмисники, маючи на меті збагатитися за чужий рахунок, прийшли до помешкання потерпілого. Господар квартири через «вічко» побачив свого сусіда й відчинив двері. Однак на порозі з’явилися неочікувані гості. Троє невідомих чоловіків вдерлися до житла, почали бити кропивничанина ногами та молотком і вимагати гроші. Отримавши відмову, нападники знайшли у коридорі металеву биту та пістолети й продовжили погрожувати потерпілому та наносити тілесні ушкодження. Потім поплічники обшукали помешкання і забрали звідти особисті речі чоловіка: мобільний телефон, спортивні сумки, грошові кошти у сумі 4200 гривень, одяг, взуття, дороговартісний наручний годинник. Прихопивши з собою биту та 3 пістолети, розбійники викликали таксі й поїхали у невідомому напрямку.
Потерпілого виявив родич та викликав йому швидку допомогу.
«Зловмисників затримано у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Особам оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Двоє з підозрюваних вже притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів. За місцем мешкання спільників поліцейські частково вилучили речові докази злочину – пістолети, одяг, годинник, биту».
Зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років.
 
Працівники поліції затримали підозрюваних у розбійному нападі на жителя Кропивницького
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований