20 травня 2024, понеділок

Стрілянина у Кропивницькому: деталі інциденту (ФОТО)

Сьогодні зранку в Кропивницькому поблизу Кіровського райсуду сталася стрілянина в якій постраждали люди, інформує Златопіль.
Як повідомляє сектор комунікації поліції Кіровоградської області, близько 9.30 в одному з районів обласного центру між місцевими жителями та трьома невідомими громадянами виникла конфліктна ситуація, у результаті якої одна особа отримала вогнепальне і ножове поранення. 
– Працівники патрульної поліції та спецпідрозділів ГУНП в області затримали учасників пригоди. У даний час поліцейські працюють на місці події. З’ясовуються усі обставини. Потерпілу особу госпіталізовано до лікувального закладу. – повідомили в СК поліції області.

Начальник Департаменту патрульної поліції Євген Жуков на своїй сторінці у Facebook зазначив, що це були "місцеві розбірки". Після повідомлення усіх учасників розбірок затримали протягом 6 хвилин. Крім того, з його повідомлення випливає, що постраждалих було декілька.

– Перестрілка біля суду м. Кропивницький. місцеві розборки. є постраждалі з кульовими пораненнями. Громадяни перебувають в лікарні. Орієнтування, дві чорних іномарки з озброєними людьми. перехоплення, 6 хвилин, бандити затримані співробітниками патрульної поліції.

Як повідомляє Кіровоградська правда з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах, стрілянина відбулася в той час, коли одного з відомих бандитів привезли на судове засідання, на якому мала розглядатися справа по 263 статті Кримінального кодексу – незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами.
У виданні говорять, що затримано трьох нападників. Крім того, у "КП" є інформація свідків про те, що одному з бандитів вдалося втекти.

Як повідомили "Златополю" в прокуратурі Кіровоградської області, наразі затримано трьох нападників. Четвертий, постраждалий чоловік 1980 року народження, знаходиться в лікарні з тяжкими травмами. У прес-службі прокуратури області повідомили, що за даним інцидентом відкрито кримінальне провадження за статтею 115 "Замах на вбивство"".

Фото – зі сторінки Євгена Жукова у Facebook
Стрілянина у Кропивницькому: деталі інциденту (ФОТО)
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований