30 вересня 2024, понеділок

У Кропивницькому активістів “Білих левів” звинувачують у розбої, вимаганні і грабежах

Активістів громадського руху "White lions", який діє на території Кропивницького та позиціонує себе борцями з педофілами, звинувачують у вимаганні, грабежі та розбої, інформує Гречка
«Прокуратурою області спільно з СБУ викрито злочинну групу, яка називала себе борцями з потенційними педофілами, та діяла під емблемою "White lions". При цьому правохоронцями встановлено, що саме учасники цього угрупування вчиняли вимагання, грабежі та розбої.
Злочинці діяли на території міста Кропивницький та області. До складу угрупування "White Lions" входили неповнолітні дівчата, які у соціальних мережах знайомилися з потенційною жертвою, призначали їй зустріч у відлюдних місцях, де інші члени групи нападали на жертву та грабували її. Наразі основних фігурантів затримано. Проводяться необхідні слідчі дії та встановлюється коло осіб, причетних до скоєння злочинів», – говорить Оксана Звенигородська, керівник прес-служби прокуратури Кіровоградської області.
За даними «Центральноукраїнського антикорупційного офісу» затримання відбувалось на фортечних валах з залученням працівників ВБКОЗ УСБУ в Кіровоградській області та спецгрупи "Альфа".
«Сьогодні на території Фортечних валів під час спецоперації були затримані так звані ватажки злочинної групи. Біля 10 осіб. Ймовірно серед них були і працівники поліції»,- йдеться в повідомленні на сторіці «Центральноукраїнського антикорупційного офісу» у Фейсбуці .
"White lions" активно представлені в інформаційному просторі Кіровоградщини, в соцмережах вони розповідають про свої здобутки, принципи роботи та плани на майбутнє. Про діяльність організації зняли передачу на місцевому ТБ.
Фото – Гречка.
У Кропивницькому активістів “Білих левів” звинувачують у розбої, вимаганні і грабежах
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований