30 квітня 2024, вівторок

У поліції знайшли шахрайку, про яку говорив мер Кропивницького

У Кропивницькому працівники поліції оголосили підозру шахрайці, яка видурила у місцевої жительки близько 320 тисяч гривень. Чималу суму грошей 43-річна зловмисниця поступово видурила у кропивничанки за начебто «допомогу» у вирішенні земельних питань. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Кропивницького відділу поліції Кіровоградської області.
Як повідомляється, до Кропивницького відділу поліції звернулася місцева жителька, яка повідомила, що її ошукали. Знайома пообіцяла посприяти жінці у придбанні, приватизації та у виготовленні документації на земельну ділянку. За «послугу» аферистка взяла чималі гроші, проте жодної допомоги так і не надала, і кошти не повернула.
Попередньо встановлено, що шахрайка привела «клієнтку» до міської ради, залишила її чекати у холі, а сама піднялася до службових кабінетів, нібито вирішуючи проблемні питання. За свої «послуги» жінка поступово встигла «підзаробити» близько 320 тисяч гривень, які витратила на власні потреби.
«Отримавши оперативну інформацію, правоохоронцям вдалося викрити шахрайку, – повідомив начальник Кропивницького відділу поліції Дмитро Авдієнко. – Нею виявилася 43-річна кропивничанка. Зловмисниці оголошено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 190 (шахрайство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк до п’яти років, або позбавлення волі на строк до 3 років».
Нагадаємо, що 13 лютого, під час апартної наради в міській раді Кропивницького, мер міста Андрій Райкович повідомив, що у місцевої мешканки видурили 325 тисяч гривень, обіцяючи вирішити "земельні питання". Тоді в ГУ НП Кіровоградської області заявили, що поки до них із заявою ніхто не звертався.
Ілюстрація – volyn.ua
 

У поліції знайшли шахрайку, про яку говорив мер Кропивницького
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований