03 травня 2024, п’ятниця

Імовірного організатора групи “Білі леви” в Кропивницькому триматимуть під вартою

У Кропивницькому відбулось судове засідання під час якого ймовірному організатору злочинного угруповування "Білі леви" Максиму Зимі було обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою, передає кореспондент УНН-Центр.
Також відбулися засідання за участі підозрюваних, ще двох членів угруповування, Всеволода Суворова та Дениса Зіннера.
По першому підозрюваному суд постановив вести розгляд справи у закритому режимі. Після засідання батьки затриманого повідомили, що суд залишив Всеволода Суворова під вартою та переніс засідання на вимогу сторони обвинувачення на 1 березня.
Під час розгляду, щодо обрання запобіжного заходу підозрюваному Денису Зіннеру, суд вирішив перенести засідання в зв'язку з тим, що до зали не з'явилася сторона захисту підозрюваного та законний представник.
За інформацією речника прокуратури Кіровоградської області Оксани Звенигородської, серед дев'ятьох затриманих підозрюваних, трьом підліткам сторона обвинувачення проситиме запобіжний захід "під нагляд батьків та законних представників", ще одному проситиме "домашній арешт". Іншим затриманим підозрюваним прокуратура клопотатиме про обрання запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.
Нагадаємо, 27 лютого прокуратурою Кіровоградської області оголошено про підозру дев’ятьом учасникам злочинного угруповання “Білі леви”. Як виявилося, двоє членів злочинного угруповання "Білі леви" були працівниками СІЗО.
Фото – з сайту УНН
 

Імовірного організатора групи “Білі леви” в Кропивницькому триматимуть під вартою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований