28 вересня 2024, субота

На Кіровоградщині відкрили кримінальну справу через смерть учасника АТО від запалення легень

Новомиргородським відділення поліції Маловисківського відділу поліції ГУНП розглянуто звернення щодо неналежного виконання професійних обов’язків працівниками РТМО «Новомиргородське», внаслідок чого помер учасник АТО з Мар’ївки Петро Зайцев.
Рішення залучити правоохоронців до розслідування інциденту прийняли депутати райради під час засідання профільної комісії, повідомляє інтернет-видання Новомиргород.
За даним фактом відкрито кримінальне провадження №121712022000063 від 30.01.2017 року за ч.1 ст.140 ККУ «Неналежне виконання професійних обов’язків медичним або фармацевтичним працівником».
Відповідно до Кримінального кодексу України, невиконання чи неналежне виконання медичним або фармацевтичним працівником своїх професійних обов’язків внаслідок недбалого чи несумлінного до них ставлення, якщо це спричинило тяжкі наслідки для хворого, карається позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п’яти років або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.
Ілюстрація – espreso.tv
 

На Кіровоградщині відкрили кримінальну справу через смерть учасника АТО від запалення легень
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований