28 вересня 2024, субота

За фактом підпалу телерадіокомпанії на Кіровоградщині відкрили кримінальну справу

За фактом підпалу телерадіокомпанії "Контакт-ЛТД", що у Олександрії на Кіровоградщині, поліцейські відкрили кримінальну справу.
Про це Златополю повідомила керівник сектору комунікації ГУНП в Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.
Нагадаємо, сьогодні зранку з'явилася інформація про те, що приміщення по пр. Соборному, 136, яке орендує олександрійська телерадіокомпанія «Контакт-ЛТД» вночі, з 28 лютого на 1 березня, підпалили невідомі. 
"Наразі за фактом підпалу правоохоронцями внесенно відопості до єдиного реєстру досудових розслідувань. Справу кваліфіковано за частиною 2 статті 194 – "Знищення або пошкодження чужого майна, що заподіяло шкоду у великих розмірах вчинене шляхом підпалу, вибуху чи іншим загальнонебезпечним способом, або заподіяло майнову шкоду в особливо великих розмірах, або спричинило загибель людей чи інші тяжкі наслідки. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавленням волі на строк від трьох до п'ятнадцяти років" – повідомила Віталіна Бевзенко.
В адміністрації телекомпанії не виключають як одну із версій, що подія могла бути спланованим підпалом, а ініціаторами підпалу могли бути ті, кому не вигідна робота телерадіокомпанії
Фото – "Олександрійські новини"
 

За фактом підпалу телерадіокомпанії на Кіровоградщині відкрили кримінальну справу
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований