29 вересня 2024, неділя

В Олександрії знайшли мертвими двох чоловіків

Двох мертвих чоловіків знайшли в Олександрії, що на Кіровоградщині, у п'ятницю, 3 березня. Інформацію про це виданню "Моя Олександрія" підтвердив начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Як повідомляється, 56-річного чоловіка знайшли 3 березня близько 9.00 ранку у дворі одного з будинків на вулиці Григорія Усика (колиш. Червоноармійська). Встановлено, що громадянин проживав на вулиці Григорія Усика, 51, недалеко від місця загибелі. Розтин показав, що чоловік помер від переохолодження, слідів насильницької смерті немає.
Друге тіло виявили в 11.00 в дачному кооперативі "Геолог" в мікрорайоні Прохолодна. 39-річний чоловік лежав на узбіччі дороги. Загиблий жив на вулиці 6-го Грудня, 138. Експертизу ще не завершили. Є підозра, що це не природна смерть, зазначив Котига.
За попередньою інформацією, обидва громадяни зловживали спиртними напоями.
Як стало відомо згодом від начальника Олександрійського відділу поліції Сергія Котиги, 39-річний чоловік, знайдений мертвим в дачному кооперативі "Геолог", загинув насильницькою смертю. Як показала експертиза, чоловіка сильно побили, після чого труп довго лежав невиявлені.
За словами Котиги, чоловік зник з поля зору знайомих ще 15 лютого. Труп знайшли біля дороги в яру. Там немає інтенсивного руху дачників, до того ж – лежав сніг.
У поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 (Умисне вбивство) КК України. Триває слідство.
Ілюстрація – tyachiv.com.ua
В Олександрії знайшли мертвими двох чоловіків
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований