29 вересня 2024, неділя

В Олександрії на ринку чоловік підрізав знайомого

На Кіровоградщині поліцейські менш ніж за добу встановили особу зловмисника, який спричинив чоловіку ножове поранення. Про це пише Златопіль із посиланням на матеріали Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області .
Подія сталася днями в місті Олександрія на території одного з місцевих ринків. 29-річний потерпілий отримав поранення та був доправлений до лікувального закладу. У той час, поки медики боролися за життя пацієнта, поліцейські встановили та затримали його кривдника. За ці дії особі загрожує кримінальна відповідальність.
Повідомлення надійшло до Олександрійського відділу поліції з міської лікарні. Досвідченим оперативникам вдалося досить швидко з’ясувати обставини пригоди.
«За попередньою інформацією, на ґрунті неприязних відносин у місцевого мешканця виникла сварка з іншим громадянином. У результаті чоловік отримав ножове поранення черевної порожнини з пошкодженням внутрішнього органу. Вже через декілька годин поліцейські встановили особу зловмисника. Ним виявився 28-річний мешканець міста. Речові докази було вилучено», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України, триває. За ці дії законом передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.
Фото надано сектором комунікації  поліції Кіровоградської області
 

В Олександрії на ринку чоловік підрізав знайомого
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований