19 травня 2024, неділя

У Кропивницькому суд залишив за гратами іще одного учасника групи “Білі леви”

Апеляційний суд Кіровоградської області, розглянувши в закритому режимі скаргу на рішення Ленінського суду міста Кропивницького про обрання для активіста «Білих левів» Василя Рудого запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою, залишив її без задоволення. інформує Гречка.
У розгляді апеляційної скарги прокурор клопотав про проведення засідання в закритому режимі. Сторона обвинувачення обґрунтовує своє клопотання тим, що в матеріалах справи містяться дані та сцени, які відрізняються особливою жорстокістю та не повинні бути оприлюднені.
Правозахисник підозрюваного протестувала щодо даного клопотання.
За словами адвоката, після затримання підозрюваних під час публічного брифінгу представників прокуратури та СБУ матеріали справи вже були оприлюднені, тому немає сенсу робити їх розгляд в закритому режимі під час судового засідання, оскільки громадськість вже ознайомлена із ними.
Однак суддівська колегія не виходячи до нарадчої кімнати задовольнила клопотання прокурора та, рішенням суду, залишила Василя Рудого за ґратами.
Нагадаємо, розгляд апеляційної скарги щодо підозрюваного Дениса Зінгера також відбувався в закритому режимі. Рішення першої інстанції , щодо запобіжного заходу ймовірному члену угрупування "Білі леви" Зіннеру, строком тримання під вартою на 60 діб, залишили в дії.
Усі публікації нашого порталу про "Білих левів" можна переглянути за цим посиланням.
Фото – Гречка
 

У Кропивницькому суд залишив за гратами іще одного учасника групи “Білі леви”
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований