19 травня 2024, неділя

На Кіровоградщині чоловік “прогулювався” містом зі зброєю в руках

40-річний мешканець міста Олександрія, що на Кіровоградщині, «прогулювався» територією районного центру з предметом, схожим на обріз рушниці. 
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на матеріали Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області. 
Повідомлення про те, що на одній з вулиць міста знаходиться особа, яка має при собі зброю, надійшло до Олександрійського відділу поліції 10 березня.
– Поліцейські одразу виїхали на місце для перевірки інформації. У результаті вжитих заходів у перехожого вилучили предмет, зовні схожий на обріз рушниці «Мосіна». Його «власником» виявився 40-річний раніше судимий мешканець міста. Громадянина було запрошено до відділу поліції для надання пояснень з приводу події. Обріз рушниці направлено на проведення експертизи», – розповів начальник Олександрійського відділу поліції Сергій Котига.
Розслідування у рамках кримінального провадження, розпочатого за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України, триває. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 7 років.
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
 
 

На Кіровоградщині чоловік “прогулювався” містом зі зброєю в руках
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований