03 травня 2024, п’ятниця

Кіровоградщина: Повернення палаючих шин

Кіровоградська «Самооборона» на чолі з Миколою Джоганом сьогодні з самого ранку внесла в роботу обласної прокуратури сум’яття та пробудили ностальгічні спогади про часи Євромайдану, коли саме палаючі шини стали символом супротиву злочинній владі та її безчинствам. 
Головна вимога активістів, з якою вони й звернулись сьогодні до обласного прокурора Леоніда Панченка – відставка міського прокурора Євгена Васильєва. Розмова, однак, одразу втратила конструктив. Панченко заявив, що жодним чином не впливає на призначення чи звільнення у міській прокуратурі, самооборонівці ж вимагали доведення власної позиції до генпрокурора Віталія Яреми. Перша спроба, до якої, що характерно журналістів не допустили, не дала жодних результатів. 
{youtube}v=qUtPIugBjqY{/youtube}
Повторна спроба і от результат – прийнято рішення, щодо перевірки стосовно прокурора міста Євгена Васильєва. Активістам пообіцяли – перевірка буде проведена якнайшвидше, орієнтовано протягом тижня.
{youtube}v=fMpxil_Z-eE{/youtube}
Нагадаємо, активісти вимагають звільнити з посади Євгена Васильєва, оскільки він певний час очолював прокуратуру Київського району міста Донецька та допустив захоплення даної території сепаратистами.
[widgetkit id=235]
Кіровоградщина: Повернення палаючих шин
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований