28 вересня 2024, субота

У жителя Кіровоградщини поліція знайшла близько кілограма коноплі (ФОТО)

У раніше судимого за наркозлочини чоловіка поліцейські виявили близько кілограма коноплі. Про це пише Златопіль, посилаючись на матеріали Петрівського відділення Долинського відділу поліції Кіровоградської області.
Нарковмісні рослини житель одного з сіл Петрівського району зберігав на території домоволодіння та у будинку. Не зупинило чоловіка навіть те, що його вже було засуджено за подібне кримінальне правопорушення і у даний час він перебуває на іспитовому терміні.
«У рамках розслідування кримінального провадження за фактом крадіжки та у ході проведення санкціонованого обшуку помешкання жителя населеного пункту працівники поліції виявили подрібнену речовину, схожу на коноплю. За попередніми даними, вага наркотичного засобу складає близько 1 кілограма. Нарковмісні рослини чоловік зберігав під ліжком у будинку, а також у декількох вуликах, які знаходяться на території подвір’я домоволодіння. Вилучену речовину направлено на дослідження», – розповів начальник Петрівського відділення поліції Олександр Лисенко.

  

Інформацію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 309 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання від штрафу і до 3 років позбавлення волі. Розслідування триває.
Фото надано Сектором комунікації поліції Кіровоградської області
 

У жителя Кіровоградщини поліція знайшла близько кілограма коноплі (ФОТО)
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований