28 вересня 2024, субота

Начальник відділу УДСНС Кіровоградщини брав по 5 тисяч гривень хабара в місяць

Військова прокуратура Південного регіону України продовжує жорстко і швидко реагувати на злочини, пов'язані з отриманням неправомірної вигоди, вчинені працівниками правоохоронних і контролюючих органів. Про це Златополю повідомили в прес-службі військової прокуратури Південного регіону України.
Так, за клопотанням військової прокуратури Кіровоградського гарнізону Південного регіону України Ленінським районним судом м Кропивницький обрано запобіжний захід у вигляді утримання під вартою начальника одного з відділів УДСНС України в Кіровоградській області з можливістю внесення застави в розмірі 120 тис. Грн.
Як встановлено в ході слідства, вказаний підполковник цивільного захисту, як особа, яка займає відповідальне становище, в порушення чинного законодавства вирішив незаконно збагатитися за чужий рахунок.
Зокрема, за не створення перешкод у здійсненні господарської діяльності одного з приватних підприємств вищевказаний керівник щомісяця вимагав та отримував від представника підприємства неправомірну вигоду в сумі 5 тис. грн.
16.03.2017 Безпосередньо під час отримання чергового хабара ласого до наживи чиновника затримала військова прокуратура Кіровоградського гарнізону спільно з працівниками Управління захисту економіки в Кіровоградській області.
Військовою прокуратурою затриманій особі вручено повідомлення про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 368 КК України, санкцією якої передбачено мінімальне покарання у вигляді 5 років позбавлення волі.
Досудове розслідування триває.
Фото – з сайту УНН
 

Начальник відділу УДСНС Кіровоградщини брав по 5 тисяч гривень хабара в місяць
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований