19 травня 2024, неділя

Кіровоградщина: в Олександрії спалили BMW x5

В ніч з 22-го на 23 листопада невідомі увірвались на територію комунальної автостоянки в Олександрії, заблокували двері приміщення охорони, облили бензином автівку та спалили її, пишуть “Олександрійські новини“.
Подія трапилась на вулиці Першотравневій.
В автівці марки BMW X5 постраждав багажник та заднє сидіння, оскільки зловмисники кинули в машину «коктейль Молотова», після того як імовірно, розбили скло біля задніх сидінь.
Була спроба вкинути запалювальну суміш і на двигун, щоб мабуть напевне знищити автомобіль, однак охоронники розблокували двері та встигли загасити авто від займання.
Воно належало заступнику директора з майнових питань ДП Трест «Олександріярозрізобуд» Сергію Головатому.
Відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 «Умисне знищення або пошкодження майна». Злочин за цією статтею ККУ карається позбавленням волі на строк від трьох до десяти років.
Нещодавно цьому ж посадовцю підприємства розбили вікно автівки та викрали барсетку, а також порізали шини. Можливо ці події і не мають між собою якогось зв’язку, однак і в першому і в другому випадку зловмисники не тільки намагались отримати якийсь злочинний прибуток, але й завдати шкоди.

Фото – з webdiscover.ru 

Кіровоградщина: в Олександрії спалили BMW x5
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований