28 вересня 2024, субота

У Кропивницькому продовжують затягувати справу податківця, якого взяли на хабарі 6 років тому

Сьогодні, 21 березня, в Апеляційному суді Кіровоградської області розглядали справу Сергія Письменного, якого звинувачують у вимаганні хабара у розмірі 30 тисяч гривень від керівника компанії ПП «Компанія «Єврохім».
Про це інформує Златопіль із посиланням на Рідний Край.
На початку засідання адвокат Письменного подав клопотання про відвід судді Петра Ремеза, посилаючись на те, що він вже розглядав справу звинувачуваного. Прокуратура підтримала дане клопотання.
Колегія суддів також підтримала клопотання. Тепер справу Письменного мають знову направити у канцелярію, аби обрати нового суддю. Попереднє засідання суду перенесли через погане самопочуття звинувачуваного.
Це вже не перший відвід судді. Цю справу мав розглядати голова Апеляційного суду Валерій Драний. Після публікації у блозі РК «Центральноукраїнського антикорупційного офісу” інформації про те, що суддя Валерій Драний є кумом підсудному, йому оголосили відвід, хоча суддя заперечував данний факт.
Нагадаємо, у 2011 році за підозрою в отриманні хабара було затримано одного з керівників державної податкової адміністрації (ДПА) у Кіровоградській області. Обіймаючи керівну посаду начальника управління боротьби з відмиванням доходів, одержаних злочинним шляхом ДПА у Кіровоградській області Сергій Письменний вимагав у керівника фірми ПП «Компанія «Єврохім» 30 тисяч гривень за нібито вирішення питань, які з’явилися під час податкової перевірки.
Фото – Рідний Край
 

У Кропивницькому продовжують затягувати справу податківця, якого взяли на хабарі 6 років тому
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований