28 вересня 2024, субота

Справу прокурора-хабарниці з Кропивницького суд не може розглянути уже 9 місяців

У справі прокурора-хабарниці з Кропивницького Світлани Клюкіної, яку 13 січня минулого року затримали під час отримання неправомірної вигоди в 6800 доларів, досі не проведено навіть підготовчого засідання суду. 
Про це пише Златопіль із посиланням на інформацію Спеціалізованої антикорупційної прокуратури.
Нагадаємо, Світлану Клюкіну затримали в січні під час отримання хабаря. За версією слідства,  начальник відділу прокуратури Кіровоградської області за попередньою згодою із фізичною особою вимагала та одержала неправомірну вигоду в сумі 6800 доларів США за відкликання апеляції в кримінальній справі.
Детективи НАБУ почали розслідування цієї справи 5 лютого 2016 року. У ході слідства детективи встановили таокж і факт підробки та викрадення офіційних документів. Обвинувальний акт у справі. за даними реєстру справ у суді НАБУ, було сформовано 1 червня 2016 року. 
1 липня у Солом'янському райсуді міста Києва було призначено підготовче засідання, однак його і наступні було перенесено з причин неявки сторони захисту, обвинуваченого через хвороби, а також неявки одного з суддів колегії.
На 10 березня цього року у Солом'янському райсуді було вкотре призначено підготовче судове засідання, проте, як повідомили нам в Спеціалізовній антикорупційній прокуратурі, воно не відбулося. Наступна спроба провести підготовче засідання запланована на 7 квітня. 
– За інформацією прокурора-процесуального керівника у справі, судове засідання було перенесено на 7 квітня. – поінформували в САП.
Водночас, як повідомив "Златополю" юрист і громадський активіст Ігор Погасій, 9 березня, за день до чергової спроби провести судове засідання в Києві, він зустрів Світлану Клюкіну в центральному відділенні "Укрпошти". Вона відправляла до Києва якісь документи. 
Фото – kavyn.kr.ua 
Справу прокурора-хабарниці з Кропивницького суд не може розглянути уже 9 місяців
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований