19 травня 2024, неділя

Генпрокурор прокоментував вимоги протестувальників під прокуратурою

Генеральний прокурор України Віталій Ярема прокоментував ситуацію і вимоги проетсувальників під обласною прокуратурою. Про це пише офіційний сайт гепрокуратури.
 
Як значиться на сайті, зазначені очільники прокуратури міста Кіровограда та прокуратури Кіровоградської області не підпадають під дію Закону України «Про очищення влади». Вимоги щодо їх звільнення не мають правового підґрунтя. Більше того, стосовно цих осіб була проведена ретельна перевірка щодо їх можливої причетності до зловживання владою або корупційних дій – таких фактів не виявлено.
Нагадаємо, 24 листопада, в.о. начальника обласної прокуратури Леонід Панченко підписав розпорядження про проведення службового розслідування діяльності прокурора міста Кіровограда Євгена Васильєва під час його перебування на посаді прокурора одного з районів міста Донецька. На час перевірки виконання обов’язків прокурора міста покладено на його заступника Любов Петренко. 
Протестувальники з-під будівлі обласної прокуратури не розходяться і вимагають звільнення в.о. обласного прокурора і прокурора міста Кіровоград. 
Генпрокурор прокоментував вимоги протестувальників під прокуратурою
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований