06 жовтня 2024, неділя

На Кіровоградщині фанати “Динамо” обнесли магазин

У неділю, 2 квітня, в продуктовому магазині "Оптовичок" в Олександрії, що на Кіровоградщині, сталася крадіжка, у вчиненні якої підозрюють фанатів футбольного клубу "Динамо".
Про це Моїй Олександрії повідомив житель зазначеного району, який не побажав фігурувати в пресі, інформує Златопіль.
За словами чоловіка, після матчу "Олександрія" – "Динамо" в магазин увійшло близько семи уболівальників "Динамо". Фанати придбали якусь дрібницю і при цьому взяли без оплати дороге спиртне та шоколад. Працівники магазину намагалися зупинити вболівальників і повернути викрадене, але фанати втекли в бік вокзалу.
Інформацію "Моїй Олександрії" підтвердив керівник мережі "Оптовичок" Олександр Федюк. Він зазначив, що вболівальники викрали дорогий віскі, коньяк і кілька плиток шоколаду. У поліцію адміністрація не заявила, оскільки вважає, що шукати хлопців – марна справа: "На кого подавати?" – поставив риторичне запитання Федюк.
Також директор додав, що мережа "Оптовичок» не вперше стає мішенню для київських уболівальників:
"Як тільки футбол, це вже не рідкість, і саме київські вболівальники. Коли вони програли нашій команді, був погром в магазині на вулиці Діброви, потім вони грали матч-реванш, і теж були спроби, ми викликали охорону", – розповів Федюк.
Фото – "Моя Олександрія"
На Кіровоградщині фанати “Динамо” обнесли магазин
Оцінити цей запис

Магазин товарів для активного відпочинку ProTrack

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований