14 травня 2024, вівторок

У Кропивницькому жінка намагалася вкрасти в 11-річного хлопчика телефон

Учора, 3 квітня, близько 21-ї години вечора, патрульні Кропивницького отримали повідомлення про те, що в Ковалівському парку невідома жінка вихопила в 11-річного хлопчика мобільний телефон та намагалася втекти.
Про це повідомляє Златопіль із посиланням на прес-службу патрульної поліції Кропивницького.
Зі слів хлопчика, до нього підійшла 32-річна жінка та попросила зателефонувати. Щойно хлопчина витяг з кишені мобільний телефон, та вихопила його, сіла в таксі і зникла у невідомому напрямку.
Хлопчик не розгубився і звернувся по допомогу до водія таксі, який на той момент перебував поряд. Чоловік одразу зателефонував у поліцію та вирішив наздогнати свого колегу-таксиста і попередити його про небезпечну пасажирку.
Патрульні затримали шахрайку на вулиці Михайлівській, де її вже утримували небайдужі таксисти. Під час поверхневої перевірки охоронці порядку виявили у жінки мобільний телефон, який розшукували. Хлопчик впізнав свою кривдницю.
На місце події викликали слідчо-оперативну групу. Жінку доправили до міського відділу поліції. Пізніше з’ясувалося, що затримана мала проблеми із законом та неодноразово притягувалася до кримінальної відповідальності за крадіжки.
Патрульні подякували небайдужим громадянам, які допомогли затримати зухвалу шахрайку. Відзначили і хоробру поведінку 11-річного хлопчика.

Патрульні вкотре нагадують, якщо ви стали свідком протиправних дій, або потерпіли від злочинних посягань, не зволікайте, одразу телефонуйте 102.

Фото – патрульна поліція Кропивницького
У Кропивницькому жінка намагалася вкрасти в 11-річного хлопчика телефон
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований