14 травня 2024, вівторок

На Кіровоградщині чиновнику, який вдруге попався на хабарі, присудили 850 гривень штрафу

В Олександрійському міськрайонному суді 27 березня зачитали другий вирок колишньому завідувачу сектором державної реєстрації Олександрійської РДА Сергію Куранову, який двічі попався на отриманні неправомірної вигоди, передає Моя Олександрія.
За другим епізодом Куранова визнали винним за ч. 1 ст. 190 (Шахрайство) КК України та засуджено до штрафу 850 грн.
Суд порахував, що, приймаючи в особи 3 тисячі гривень нібито за допомогу в реєстрації земельної ділянки "через знайомих", Куранов насправді не збирався ні з ким домовлятися, оскільки ділянка і так підлягала реєстрації. Тобто, обдурив.
Нагадаємо, перший раз Куранова затримали на гарячому в кабінеті 9 червня 2016 року, чиновник отримав 2,5 тис.грн хабара за реєстрацію права власності на земельну ділянку.
22 вересня, перебуваючи під слідством, Куранов отримав 3 тис.грн на виході з магазину "Маркетопт" на вулиці Братській за сприяння в реєстрації ділянки "через знайомих".
7 лютого Олександрійський суд виніс рішення по першому епізоду. Екс-чиновника визнали винним за ч. 1 ст. 368 (Одержання службовою особою неправомірної вигоди) і призначили штраф у розмірі 20 400 грн.
Таким чином, в результаті, Куранов виплутався з корупційного скандалу двома штрафами: 20 400 і 850 грн.
Новий завідувач сектором реєстрації, який прийшов після Куранова, теж попався на хабарі.
Фото – Моя Олександрія
На Кіровоградщині чиновнику, який вдруге попався на хабарі, присудили 850 гривень штрафу
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований