02 травня 2024, четвер

На Кіровоградщині чоловік у холодильнику зберігав наркотики

У Добровеличківському районі на Кіровоградщині працівники поліції вилучили з незаконного обігу наркотичні засоби, інформує Златопіль із посиланням на Сектор комунікації поліції Кіровоградської області.
34-річний непрацюючий житель області зберігав у власній оселі подрібнену речовину і пакетований світло-жовтий порошок, зовні схожі на рослини коноплі та метамфетамін.
"Інформація надійшла до відділення поліції на початку тижня і під час перевірки знайшла своє підтвердження.
У ході двох санкціонованих обшуків, проведених за місцем проживання чоловіка і його родичів, оперативники вилучили підозрілу речовину. Спочатку громадянин категорично заперечував той факт, що в його будинку є заборонені засоби. Однак під час огляду приміщення, на одній з полиць холодильника, було виявлено два поліетиленових пакети, загорнутих у клапті паперу», – розповів начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.
Вилучене нині направлено для проведення експертизи. По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України «Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин». За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 3 років.
Фото – Сектор комунікації поліції Кіровоградської області
На Кіровоградщині чоловік у холодильнику зберігав наркотики
Оцінити цей запис

Доставка квітів у Кропивницькому

Коментарі

Додати коментар

Ваш e-mail не буде опублікований